DAEMON Tools voor Mac

DAEMON Tools voor Mac 4.2.235

Simuleer een schijfstation en maak dvd's of cd's overbodig

VOOR

  • Simuleert schijfstations
  • Leest ISO, MDF en meer Image files

TEGEN

  • Maakt geen Image-bestanden

Uitmuntend
8

DAEMON Tools simuleert schijfstations, waardoor je feitelijk geen CD-ROM of dvd-speler meer nodig hebt. De software maakt virtuele schijfstations aan, maar liefst tot 4 stuks. In deze stations laad je vervolgens een virtuele cd, ofwel 'Image' bestand.

Op het gebied van cd-backups en -simulatie domineert DAEMON Tools de virtuele wereld. Er zijn goede programma's voor Mac om schijven te branden (zoals Burn) maar Daemon Tools is één van de weinige programma's voor virtuele stations. De applicatie maakt geen aanspraak op je (werk)geheugen of schijfruimte en huist onopvallend in je werkbalk.

Heb je geen zin om de hele tijd te werken met dvd's of cd's? Dan biedt DAEMON Tools uitkomst. Sla elders je schijf op met een programma als Express Burn, mail deze naar jezelf of mik het op een USB-stick. Daemon Tools leest het bestand (bijvoorbeeld in ISO-formaat) en doet op onnavolgbare wijze een schijfstation na. Om het allemaal wat overtuigender te maken 'mount' je via de software de cd/dvd, ofwel verken je de schijf op authentieke wijze.

Dit is een 'lichte' versie van DAEMON Tools, beperkt tot 4 virtuele stations en zonder blu-ray ondersteuning. Dat mag de pret niet drukken, de software is perfect voor het bijhouden van je cd-collectie, zonder daarvoor de schijven te gebruiken. Zet dus gerust elders een schijf naar ISO-formaat (een ingepakte kopie) en DAEMON Tools verzorgt de rest.

DAEMON Tools voor Mac ondersteunt de volgende formaten

*.iso, *.isz, *.b5t, *.b6t, *.bwt, *.ccd, *.cdi, *.cue, *.mds, *.mdx, *.nrg, *.ape

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

Meer
DAEMON Tools voor Mac

Download

DAEMON Tools voor Mac 4.2.235

Beoordelingen about DAEMON Tools voor Mac